Svet-Stranek.cz
Mladí hasiči Květuš

Plamen 2014:Osobní stránka na adrese: mladihasicikvetus.klubova-stranka.cz

Plamen 2014

Naše sestava : Táborová Lucka, Mašková Zlatka, Kubec Kubík, Tejnorová Adélka, Terezka Kváčová ( Chyšky)
 

Podzimní kolo hry Plamen se konalo 5.10. 2013 ve Varvažově. Přijeli jsme asi v půl osmé ráno. Celý terén pokrývala jinovatka a bylo mrazivo. Tak jsme se raději přesunuli do vyhřáté jídelny na teplý čaj. Nástup se konal okolo 9. hod. Připadlo na nás číslo 7. Soutěž začala štafetou požárních dvojic, která nám vyšla docela dobře až na velitele, který si spletl při dobíhání strany a tím nasbíral trestné body. Další disciplínou byl branný závod. Ten jsme doběhli s lehkostí sobě vlastní a zaslouženě jsme pak odešli na oběd. Poslední přišla na řadu štafeta 4x60 m. I tady se nám vedlo parádnicky. Při konečném vyhlášení jsme si došli pro diplom za 9. místo. Na jaře nás čeká požární útok. Pokusíme se ještě toto naše skvělé místo trošku vylepšit.

----------------------------------------------------------------

 
Uteklo to jako voda a je tu jaro. S ním také jarní část hry PLAMEN. Pilně jsme nacvičovali a proto jsme bez jakékoliv nervozity natož strachu 17.5. vyjeli na soutěžní klání do Varvažova. Přijeli jsme soutěžit jak s přípravkou tak také v kategorii mladších. Po nahlášení se šlo prakticky ihned na věc. Nejdříve šla na start přípravka. Tady nás trošku rozhodil startér, kterému došla munice ve startovací pistoli. Kromě této malé nepříjemnosti se naši mladí borci vrhli na hadice jako dravci a požární útok převědčivě dokončili. V zápětí šlo na start naše hlavní želízko v ohni a to kategorie mladší. Start proběhl tentokrát hladce. Po bleskovém spojení hadic a koše, následném rychlém rozvinutí hadic se rozhodčí nestačili rozkoukat a nástřikové terče hlásili plno.
 
 
V požárním útoku jsme obsadili nejlepší místo ze všech námi plněných disciplín a to 7. Při konečném součtu všech bodů jsme se umístnili na konečném 9. místě.