Svet-Stranek.cz
Mladí hasiči Květuš

Plamen 2017:Osobní stránka na adrese: mladihasicikvetus.klubova-stranka.cz

Plamen 2017

Bylo nebylo, jednoho říjnového rána a to hned prvního, skupina odvážných a doprovodu odvážných se vydala na tradiční klání v disciplínách požárního sportu- štafety požárních dvojic, štafety 4x60m a závodu požárnické všestrannosti do lesů okolo dalekých Albrechtic.
Počasí toho dne bylo příjemné a bojová nálada v teamu našich borců samozřejmě nepopsatelná.
Tratě jednotlivých disciplín byly toho dne připraveny skvěle a to i za nemalého přispění naší technické čety, jmenovitě Vladimírem, Láďou a Vaškem.
Takže vlastně nic nebránilo tomu, abychom se s chutí pustili do boje. Nejprve naši mladší zaujali pozice na startu požárních dvojic. Poté naše přípravka proběhla štafetu 4x60m. Přípravka si následně odbyla dvojice a mladší záhy štafetu 4x60m.
 
 
 
 
Vše šlo jako na drátkách a protože do oběda byla spousta času přesunuli jsme se na stanoviště braňáku. Po chvilce odstartovali mladší. Zde překvapili snad i sami sebe hlavně u střelby. Moc špalíků tentokrát nezůstalo. Bohužel trestné body se nasbíraly na dalších stanovištích. Například lano. Tady máme opravdu veliké rezervy.
Ale dobrá zpráve je, že zrychlujeme. Celkový čas na trati byl o celých 5 minut rychlejší než minule.
 
 
 
Prakticky hned poté šla na start přípravka. Také zde bylo patrné postupné zlepšování. Alespoň nikdo nespadl z lana...
Při konečném nástupu se vyhodnotil pouze právě ,,braňák,, a zde naše přípravka obsadila 3. místo a mladší 6. místo. Po celkovém součtu podzimních disciplín, které bude spočítáno až na jaře s útokem, patří naší přípravce 2. místo a mladším krásné 5. místo. Tak snad to na jaře dotáhneme.